Снимка: Пресцентър МВРПолицаи и следови кучета издирват 29-годишен софиянец, изчезнал преди

...
Снимка: Пресцентър МВРПолицаи и следови кучета издирват 29-годишен софиянец, изчезнал преди
Коментари Харесай

Радослав е изчезнал в района на град Рудозем! Някой виждал ли го е?

Снимка: Пресцентър Министерство на вътрешните работи

Полицаи и следови кучета търсят 29-годишен софиянец, липсващ преди повече от денонощие в землището на град Рудозем.

Радослав Кирилов Христосков е висок 185 см, с къса, права, тъмна коса. Облечен е с мрачен състезателен панталон, тъмносиня тениска, черен анорак с качулка и сиви маратонки, съобщи Нова тв.

На 23 септември младият мъж дошъл с брат си и техен другар на посетители в Рудозем. На идващия ден Радослав се уговорил с приятеля си на 25 септември сутринта да тръгнат към местността „ Кичика “. 

Около 8.30 ч. в понеделник обаче софиянецът излязъл самичък от жилището на приятеля си и тръгнал в незнайна посока. Около 15.30 ч. приятелят му се обадил на телефон 112, откакто не могъл да го открие. 

Криминалисти от Смолян и Мадан са почнали търсене. Обходен е регионът, където се допуска, че се е насочил Радослав. От него обаче към момента няма и диря. По молба на околните му мъжът е разгласен за общодържавно търсене.

От МВР призовават всеки, който има информация за Радослав, да се обади на телефон 112 или в най-близкото районно ръководство на полицията.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

Харесайте ни във FB
``
рекламаКоментариКоментирай посредством Фейсбук  1  0 аз (преди 37 минути) Рейтинг: 0 | Одобрение: 0 Не! Напиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР